Meldt u hier aan!

Wanneer u hier uw gegevens invoert, krijgt u een ontvangstbevestiging, waarna u iedere maand uw stukken naar ons kunt mailen. Wij doen de rest en zorgen ervoor dat er goed geboekt wordt!

Aanvragen

Referenties

Zij gingen u voor…
Al vele ondernemers maken gebruik van Goedboeken.nl. Zij ontdekten de vele voordelen in tijd, geld en efficiency. Hun administratie wordt volledig verzorgd door Goedboeken.nl, inclusief rapportages en btw-aangifte.

Edwin Jansen, fotograaf: "Nooit meer te laat!"
"Mijn administratie is goed en op tijd verwerkt door de mensen van goedboeken.nl. Vroeger was ik altijd te laat met het verwerken van mijn facturen en boekingen, waardoor ik ook met mijn btw-aangifte in de knel kwam. Altijd liep ik weer een enorme achterstand op, totdat ik door iemand op goedboeken.nl werd gewezen. Ik hoefde niet lang te twijfelen om over te schakelen naar goedboeken.nl."

Annemieke van der Veen, bloemist: "geen correcties achteraf meer"
"Goedboeken.nl is niet voor zelfboekers. Daar ben ik inmiddels wel achter. In het verleden deed ik alles zelf. Dat ging op zich best aardig, maar het bleek dat ik niet alles helemaal juist boekte. Gevolg was dat mijn accountant altijd veel correcties moest uitvoeren, waardoor ik veel duurder uit was. Sinds ik gebruik maak van goedboeken.nl ben ik goedkoper uit en het bespaart me ook nog eens veel tijd."