Meldt u hier aan!

Wanneer u hier uw gegevens invoert, krijgt u een ontvangstbevestiging, waarna u iedere maand uw stukken naar ons kunt mailen. Wij doen de rest en zorgen ervoor dat er goed geboekt wordt!

Aanvragen

Werkwijze

Hoe werkt het?
Goedboeken.nl is een gemakkelijke en zorgeloze oplossing voor zzp'ers die te weinig tijd hebben om hun administratie goed bij te houden. Door simpelweg maandelijks uw administratie te mailen naar info@goedboeken.nl wordt uw administratie door ons bijgehouden. Bankafschriften levert u digitaal aan via een exportbestand van uw bank. Goedboeken.nl zorgt er vervolgens voor dat uw administratie op correcte wijze wordt ingeboekt. U kent ze wel, die ‘zelfboekers’ die goedbedoeld hun eigen administratie verwerken, maar vervolgens veel kosten kwijt zijn aan correcties door hun boekhouder of accountant omdat er verkeerd geboekt is. De essentie van een goede administratie is immers: goed boeken. Is persoonlijk contact wenselijk, dan is een onderhoud via telefoon of via Skype mogelijk.  

Verwerking
Alle door u opgestuurde bescheiden worden door ons meteen correct verwerkt in uw boekhouding. Uw administratie is daarmee altijd up-to-date en geeft direct een goed inzicht in de gang van zaken Op accurate wijze verzorgt Goedboeken.nl uw administratie. Want de essentie is goed boeken!

Overzichtelijke rapportage via uw eigen inlogscherm
Na afloop van iedere maand en op ieder moment kunt u via uw eigen gebruikersnaam en inlogcode inloggen op uw eigen overzichtspagina. Daar ziet u de rapportages van de maandelijkse boekingen. Deze overzichten kunt u downloaden of uitprinten.
Als extra service kunnen wij u een e-mailbericht sturen wanneer de maandelijkse boekingen door ons zijn verricht, zodat u direct via uw inlogscherm online de rapportages kunt inzien.

BTW-aangifte
Goedboeken.nl verzorgt voor u de kwartaalaangifte omzetbelasting. Hiervoor hanteren wij een vast tarief. (klik hier voor tarieven).

Verzorgen jaarrekening
Omdat Goedboeken.nl over uw gehele administratie en boekingshistorie beschikt, is het vrij eenvoudig om jaarlijks ook uw jaarrekening samen te stellen. Wanneer door u gewenst of op grond van eisen van de bank of andere partijen een samenstellingsverklaring nodig is bij de jaarrekening is dit vanwege onze samenwerking met een ervaren en betrouwbaar accountantskantoor, eenvoudig en snel geregeld. Vanwege onze expertise en wijze van aanleveren gebeurt dit tegen zeer voordelige tarieven.