Meldt u hier aan!

Wanneer u hier uw gegevens invoert, krijgt u een ontvangstbevestiging, waarna u iedere maand uw stukken naar ons kunt mailen. Wij doen de rest en zorgen ervoor dat er goed geboekt wordt!

Aanvragen

Veel gestelde vragen

Na het bezoeken van onze website blijven er wellicht nog vragen over. De meest gestelde vragen hebben wij op deze pagina gezet, inclusief het antwoord.
Heeft u nog andere vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Vraag:  Kan ik via Goedboeken.nl ook gebruik maken van een ander online boekhoudpakket?
Antwoord: Ja, dit kan. Wij werken met alle leveranciers van online pakketten samen. De dagelijkse bankmutaties worden door de bank automatisch ingelezen. Goedboeken.nl zorgt er voor dat deze bankmutaties en de inkoop- en verkoopfacturen correct worden verwerkt. De kosten van het online pakket zijn voor uw rekening.

Vraag: Ik moet ieder kwartaal aangifte doen voor de omzetbelasting. Kan ik ook per kwartaal insturen?
Antwoord: Ja, dit is wel mogelijk maar niet wenselijk. Ter voorkoming van vertraging raden wij aan uw boekhouding maandelijks aan te leveren. Zo voorkomen wij piekbelasting en kunnen tijdig uw boekhouding en aangifte verzorgen.

Vraag: Hoe kan ik mijn jaarrekening laten opstellen?
Antwoord: Goedboeken.nl bezit zelf alle expertise die nodig is om een correcte jaarrekening aan te leveren. De mensen van Goedboeken.nl hebben jarenlange ervaring met het opstellen van jaarrekeningen. Via de prijscalculculator berekent u op voorhand de vaste prijs. Ook hier geen verrassingen achteraf.

Vraag: De bank vraagt om tussentijdse cijfers. Is dit mogelijk?
Antwoord: Iedere maand presenteren wij uw maandoverzicht. Deze kunnen zeer goed dienen als informatie naar de bank toe.

Vraag: Kan ik de boekhouding ook gedeeltelijk zelf verzorgen?
Antwoord: Dit is mogelijk, maar niet wenselijk. Onze ervaring leert dat wij bij het zelf boeken extra tijd kwijt zijn ter controle van de door u geboekte mutaties. De zogenaamde besparing bent u kwijt aan extra controlewerk, correcties of aanpassingen.